YASO - Soy like never before

English

Diétás receptek

Saláta YASO® -val

Hozzávalók:
100 g csirkehús
50 g YASO®
1 db főtt tojás
kevés olívaolaj
fűszersók (bármilyen)
1 kiskanál krémsajt
1 evőkanál tejföl
majonéz ízlés szerint
kis fej brokkoli vagy 1 közepes paradicsom, vagy kis fej karfiol (bármelyik zöldségből elkészíthető)

Elkészítés:
A csirkehúst, YASO®-t és a kiválasztott zöldséget olívaolaj, fűszersók és víz keverékében megpároljuk. Közben a tojást megfőzzük (a vízbe tegyünk kevés sót, könnyebb leszedni a tojás héját). Miután a csirkehús megpárolódott, hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a mártás alapot. A csirkehús pároló levéből 3-4 evőkanálnyit egy tálkába teszünk és hozzáadjuk a krémsajtot. Ezt pár pillanatra mikrohullámú sütőbe tesszük, amíg a sajt meg nem olvad. Hozzáadjuk a tejfölt, és a light majonézt. Ezt a masszát alaposan elkeverjük, majd félretesszük. A csirkehúst, a főtt tojást és a párolt zöldséget ízlés szerint felaprítjuk, összekeverjük és nyakon öntjük a sajtos masszával, de előtte belekeverjük a YASO®-t. Pár csepp citromlével ízesítve, kicsit lehűtve fogyasztható.

Vissza