YASO - Soy like never before

English

Receptek közétkeztetőknek

Gödöllői töltött szárnyas rolád

Hozzávalók: (10 főre)
200 g pulykacomb
50 g YASO®,
1 db tojás,
50 g csirkemáj,
30 g zöldborsó,
30 g gomba,
vöröshagyma,
fokhagyma, só, bors, majoránna,
édes-nemes fűszerpaprika,
zselatinpor, kenyér ill. zsemle.

Elkészítés:
A pulykacombból vékony szeleteket vágunk, kiklopfoljuk és sózzuk. A töltelékhez lepirítjuk a hagymát, majd beletesszük a csirkemájat, gombát, zöldborsót, ízesítjük, fűszerezzük, félpuhára pároljuk majd hűlni hagyjuk. A kenyeret  ill. zsemlét beáztatjuk, jól kinyomkodjuk és közepes szitán a Gödöllői alapba morzsoljuk. A YASO®-t a zselatinport és a tojást belekeverjük a kihűlt alapba, jól összegyúrjuk. Kisebb hengereket formálunk és a kiterített pulykacomb szelet szélére helyezzük, zselatinporral megszórjuk, szorosan fóliába tekerjük és vízgőzben 1-1,5 percig pároljuk. Lehűtjük, kicsomagoljuk és szeleteljük.

Vissza