YASO - Soy like never before

English

Vegetáriánus receptek

Pikáns bulgurlabdák

Hozzávalók:
1/2 csésze YASO
1 csésze leforrázott bulgur
1/2 csésze zsemlemorzsa
1 csipet só
1 teáskanál szójaszósz
1 evőkanál majoránna
1 evőkanál szárított zeller
1 evőkanál fokhagyma granulátum
1 evőkanál felaprított petrezselyem
1 evőkanál kurkuma (ezt tegyük a forrásban lévő vízbe, amivel a bulgurt felöntjük.)
1 diónyi hagyma,

Elkészítés:
A YASO®, a bulgur és a zsemlemorzsa kivételével turmixoljuk le a többi hozzávalót. Fakanállal keverjük a turmixot, a YASO®-t a leforrázott, és megdagadt bulgurhoz. Formáljunk belőle kis golyócskákat, forgassuk zsemlemorzsába és kiolajozott tepsibe lerakva süssük nagy lángon 10-20 percig, amíg a külseje megpirul.

Vissza