YASO - Soy like never before

English

Receptek közétkeztetőknek

Vagdalt

Hozzávalók: (10 főre)
280 g sertéslapocka,
120 g YASO®,
2 tojás,
vöröshagyma,
só,bors,édes-nemes fűszerpaprika,
fokhagyma,
kenyér ill. zsemle (zsemlemorzsa),
étolaj

Elkészítés:
A sertéshúst ledaráljuk, a kenyeret ill. zsemlét beáztatjuk, jól kinyomkodva lecsepegtetjük. A húshoz hozzáadjuk a YASO®-t a kinyomkodott kenyeret ill. zsemlét, a tojást, a dinsztelt vöröshagymát, fűszerezzük, ízesítjük, jól bekeverjük majd olajjal kikent tepsiben az ismert módon  formázzuk és közepesen meleg sütőben megsütjük.

Megjegyzés:
A vagdalt alapanyagába keverhetünk egy kevés zsiradékot ezzel az eljárással a sütés utáni késztermék ízletes, zamatos marad.

Vissza