YASO - Soy like never before

English

Receptek közétkeztetőknek

Paradicsomos húsgombóc

Hozzávalók: (10 főre)
280 g sertéslapocka,
120 g YASO®,
100 g rizs,
2 tojás,
2 fej vöröshagyma,
só, bors, liszt, cukor,
paradicsomsűrítmény, étolaj 

Elkészítés:
A sertéshúst finomra daráljuk, a rizst enyhén sós vízben félig megfőzzük, a vöröshagymát finomra vágjuk és megpároljuk. A darálékot a YASO®-val, a tojással, a párolt hagymával, sóval és borssal összegyúrjuk. Vizes kézzel gombócokat formálunk, sós vízben (vagy sütőben) a gombócokat megpároljuk.
Az „ízes" főzőléből elkészítjük a mártást a szokásos módon. Az étel mellé főtt burgonyát tálalunk.

Vissza