YASO - Soy like never before

English

Receptek közétkeztetőknek

Milánói rakott tészta

Hozzávalók: (10 főre)
1000 g csőtészta,
250 g sertéshús,
150 g YASO®,
100 g sajt,
2 dl tejföl,
1 zöldpaprika,
2  paradicsom,
margarin (Héra),
vöröshagyma,fokhagyma,
kevés só,olaj,
édes-nemes fűszerpaprika,
borsikafű, szerecsendió, oregánó

Elkészítés:
A csőtésztát puhára főzzük, öblítjük, lecsöpögtetjük. Közben a szokásos módon feltesszük az alapot, amelybe a YASO®-t is beletesszük, a nyers paradicsommal és zöldpaprikával együtt. Puhára pároljuk. A csőtésztát és a milánói alapot margarinnal kikent lábosba rétegezzük. A tetejére tészta kerüljön, amelyet beborítunk a maradék tejföllel, és paradicsomkarikákkal. Sütőben átsütjük. Tálalás előtt a tetejére reszeljük a sajtot.

Vissza