YASO - Soy like never before

English

Diétás receptek

YASO® -val, sonkával töltött gomba

Hozzávalók:
250 g YASO®  
150 g darált sonka
1 dl olívaolaj
10 szál friss bazsalikom
1 szál póréhagyma
1/2 fej hagyma
100 g kaliforniai paprika
1 dl paradicsomlé
16 db sampinyon gomba
1 gerezd fokhagyma
csipet só, őrölt bors
50 g light margarin

Elkészítés:
A YASO®  -t és a sonkát egy serpenyőben olívaolajon sütjük, sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal megszórjuk majd félretesszük. Egy másik serpenyőben megpirítjuk a felaprózott póréhagymát, hagymát és kaliforniai paprikát, majd rátesszük a YASO®  -ra és felöntjük a paradicsomlével. Borsozzuk, préselt fokhagymát adunk hozzá és kb. 1/2 órát állni hagyjuk. Az egész gombákat jól megmossuk, a törzsét levágjuk, és papírtörlővel szárazra itatjuk. Kívül-belül sózzuk, borsozzuk és mindegyik belsejébe 1-1 margarin darabkát helyezünk. Alufólia darabokat alaposan bekenünk margarinnal és ráfektetünk 8 gombafejet, majd belsejükbe belemerjük a YASO® -s keveréket, befedjük az üres gombafejekkel és alufóliával alaposan becsomagolva kb. 180 fokos sütőben 20 percet sütjük.

Vissza