YASO - Soy like never before

English

Diétás receptek

Rakott kel YASO® -val

Hozzávalók:
1 közepes karfiol
1 közepes kelkáposzta
300 g darált csirkemell
200 g YASO®
2 fej nagyobb vöröshagyma
2 evőkanál olivaolaj
2 dl sovány tejföl
2 tojás
ételízesítő, bors
petrezselyem, kakukkfű, zsálya

Elkészítés:
A hagymát összevágjuk, teflon edényben olívaolajon megpirítjuk, a darált húst és a YASO® -t a fűszerekkel ízesítve készre főzzük. Közben a karfiolt és a kelkáposztát is megfőzzük. A kelkáposzta levelek felét a kikent tepsibe fektetjük. A főtt karfiolt belekeverjük a pörköltbe, összetördeljük és kicsit összesütjük az alapanyagokat. A masszát a tepsibe simítjuk, betakarjuk a maradék kellevelekkel és nyakon öntjük a sovány tejfölben elkevert tojásokkal. Közepes lángon 20-30 perc alatt készre sütjük.

Vissza