YASO - Soy like never before

English

Diétás receptek

Csirkével és YASO® -val töltött avokádó

Hozzávalók:
3 nagyobb avokádó
6 evőkanál citromlé
1,5 dl light majonéz
1 reszelt hagyma
1 kiskanál zelleres só
1 mokkáskanál fokhagymapor, só, bors (ízlés szerint)
100 g aprított, párolt csirke
100 g YASO®
120 g reszelt sovány sajt

Elkészítés:
Az avokádót hosszában kétfelé vágjuk, magját eltávolítjuk, húsát kikaparjuk és megöntözzük citromlével. Összekeverjük a majonézt, hagymát, zellersót, fokhagymaport, borsot, majd a csirkével, YASO®-val és az avokadó húsával együtt alaposan összedolgozzuk. A tölteléket visszatöltjük a kikapart avokádókba, megszórjuk reszelt sajttal. Kb. 180 fokos sütőben egy kis vizet aláöntve 15 percig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad. Ha kész, még melegen megszórjuk snidlinggel.

Vissza